dimarts, 24 de febrer del 2009

tertúlia literària


El dimecres 1 d'abril farem la segona tertúlia literària dedicada als alumnes de Batxillerat.
En aquesta ocasió el llibre de lectura que hem triat és After Dark de l'autor japonès Haruki Murakami.
Es tracta d'una novel.la composta d'històries entrelligades que transcorren al llarg d'una sola nit. Amb una estètica gairebé cinematogràfica, Haruki ens presenta uns personatges que deambulen, somnien, estimen i conversen mentre esperen el primer tren del matí: una adolescent que passa la nit fora de casa, , una prostituta xinesa, un músic que assaja en un grup de jazz, una model que somnia,..

dilluns, 16 de febrer del 2009

Tota la col.lecció de la saga "Crepuscle" a la biblioteca









Ja tenim tots els títols de la col.lecció de "Crepuscle" de l'autora Stephenie de Meyer a la biblioteca.Sabem que hi ha entre vosaltres molts lectors i lectores enganxats a aquesta història emocionant i passional. Correu cap a la biblioteca a llegir-los. Ràpid!

dijous, 12 de febrer del 2009

Exposició "Enamora't d'un unicorn"


Els nois i les noies de 1r d'ESO han muntat a la biblioteca una exposició molt interessant sobre la figura de l'unicorn. La idea sorgeix a partir de la lectura del conte "El cas de la unicorn blava" que forma part del llibre de contes "Contes per paraules".
Us animem que entreu a visitar-la.

dilluns, 2 de febrer del 2009

Revistes

A partir d'aquest mes a la biblioteca hi trobareu 3 revistes d'informació i d'entreteniment que pensem que us poden interessar: Okapi, escrita en llengua castellana , I love English escrita en anglès i Repoter Doc. Totes elles destinades a nois i noies de 12 a 15 anys.