divendres, 26 de novembre del 2010

L'hora de biblioteca de 1r d'ESO


Els alumnes de 1r d'ESO comencen l'activitat de "Lectura a la Biblioteca" hi aniran un dia a la setmana a l'hora de tutoria i triaran una lectura que aniran llegint durant el trimestre.

Podran utilitzar aquest blog per recomenar-nos els llibres que els han agradat més.

Enriquim l'hàbit per la lectura!!!! El millor és llegir i gaudir de la imaginació.

dijous, 4 de novembre del 2010

INTERCANVI DE LLIBRES (1r i 2n d'ESO)


Com que sabem que sou uns bons lectors, que devoreu els llibres que us agraden i que de vegades no podeu comprar-vos tots els que voldríeu, tant pel cost com per l’espai que ocupen, us proposem que participeu en el nou Espai d’Intercanvi de Llibres!

A partir del dia 5 de novembre, farem servir els patis de 1r i 2n de l’ ESO, el primer divendres de cada mes, per a facilitar que l’alumnat pugui intercanviar llibres en bon estat.

FUNCIONAMENT
Aquells que vulguin participar han de portar un llibre que ja hagin llegit i els hagi agradat, però del qual puguin prescindir. En cas contrari, ha d’arribar a un acord sobre la data de devolució. En principi, els llibres canviats no es recuperen. Quedarà constància per escrit de quins exemplars s’intercanvien, de la data i les persones implicades.

Els intercanvis es podran fer amb freqüència mensual, cada primer divendres de mes. El primer dia de funcionament serà el div. 5 de novembre de 2010, a les taules del pati situades a prop de la Biblioteca.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!